Sztárok

Így kínozza Rubint Réka Radics Gigit

Radics Gigi a boldogsághormont nem a csokiból nyeri. Számolja a kalóriákat, száműzte a szénhidrátokat, de nem remegve áll a mérlegre, még akkor sem, ha egy kislány a múltból időnként figyelmezteti arra, hogy nem volt jó Hordónak lenni.

Az egyébként mindig csinos Radics Gigi kemény edzésbe fogott, és trénere, Rubint Réka azt ígéri: december közepére nem fog magára ismerni.

“Szeretném hinni, hogy jól látom magam, se többnek, se kevesebbnek, mint amilyen vagyok. Harcolok a kilók ellen, mint oly sok más nő, és soha többé nem szeretnék »begurulni« sehová, de ettől még nem remegve állok a mérlegre.”

Radics Giginek kislánykori önmagáról nem mindig a szép ruhák és aranyos játékok jutnak eszébe, hanem olykor bizony a kemény szavak is, amivel osztálytársai illették.

“Bármilyen kép is köszön vissza abból a tükörből, figyelmeztetésként mindig megjelenik az a kislány, akit régen Hordónak csúfoltak.”

Indulásra készen! ????????☝????#makeupbyme

Szerző: Radics Gigi (hivatalos)2015. november 19.

Az Amerikában is turnézó Gigit azonban ma már sokan inkább irigylik, mintsem külseje miatt bántanák. Ennek ellenére Rubint Rékához fordult, hogy örökre leszámoljon a pluszkilókkal, de mint mondja, az alakreform királynőjét nem lehet csak úgy egyszerűen az edzőteremben hagyni. Otthon is “kísérti”.

“Néha minden erőmre szükség van ahhoz, hogy végig tudjam csinálni, és lift hiányában megszenvedek az emeletekkel is hazafelé, de hiszem, hogy lesz eredmény. Réka azt mondta, hogy hat hét múlva magamra sem ismerek.”

Köszönöm szépen az edzést Rubint Rékának! Valószinűleg holnap nem bírok majd lábra állni sem az izomláztól!…..????????????✌????️❤️❤️❤️

Szerző: Radics Gigi (hivatalos)2015. november 9.

De Radics Gigi, aki Caramel esküvőjén is dívaként tündökölt, megnyugtatja a rajongókat, a hangjáról mindenképpen felismerik majd, ha esetleg valóban akkora változáson menne át, mint ahogy azt Réka ígéri. Radics Gigi ugyanis egy Magyarországon eddig egyedülálló koncertre készül Vasovski Norbert DJ-vel és a Magyar Virtuózok szimfonikus zenekarral december 21-én a Papp László Sportarénában.

“Egy teljesen új dalt is hallhat a közönség többek között, amit erre az alkalomra írt nekem Vasovski Norbi. Én is kíváncsian várom, mert bár már volt sokszor részem klasszikus zenével fűszerezett koncertekben, azért ez ismét egy új kihívás. És csak halkan súgom meg, rappelni is fogok benne.”

????❤️????

@gigiradics által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top