Sztárok

Kiss Ramóna és Fördős Zé összemelegedett

Senki sem gondolta volna, hogy Kiss Ramóna így tud bókolni egy pasinak, de a színésznő szerencsére nem fogta vissza magát!

Ezúttal is három-három ismert ember, vagyis István Dani, Ábel Anita és Fördős Zé, valamint Kiss Ramóna, Istenes Bence és Fluor Tomi szállnak harcba azért, hogy megnyerjék a maximálisan megnyerhető 3 millió forintot a civil csapatkapitányoknak. A játék indulásakor még egy csapatot alkot és így egy kanapén foglal helyet Kiss Ramóna és Zé, akik közül a Konyhafőnök zsűritagját egyből faggatni kezdi Balázs a hirtelen jött sikerről.

Kiss Ramóna és Fördős Zé összemelegedett

“Mióta képernyőn vagy, lemész egy szórakozóhelyre és aratsz? Brutálisan lehet ezzel csajozni, nem?” – kérdezi Sebestyén Balázs, amire Zé egyből helyesel is, majd viccesen hozzáteszi, hogy már le se mer menni. “Lehet ezzel csajozni, főleg ha tényleg tudsz főzni” – mondja Zé, akinek állítását Kiss Ramóna is igazolja.

Kiss Ramóna és Fördős Zé összemelegedett

“Azért az szexi, ha egy pasi tud főzni és még jól is főz!” – erősítette meg a már szingli Fördős Zéhez bújva a Barátok közt sztárja, aki nem sokáig élvezhette a gasztroblogger társaságát, hiszen Ábel Anitának köszönhetően csapatot cserélt a két sorozatsztár.

Kiss Ramóna és Fördős Zé összemelegedett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top