Sztárok

Hungary’s Got Talent: kettészakadt családjáért énekel a fiatal lány

Igazán szívbemarkoló történet Niabe Doriane gimnazista lányé, aki családja megható történetéről is mesélt, miután a Hungary’s Got Talent színpadára lépett.

A Hungary’s Got Talent extrém rúdtáncos és vicces ikerlányos produkciói után egy csodaszép lány érkezett a Hungary’s Got Talent színpadára. Niabe Doriane gimnazista, és mindig is szeretett volna kitörni a kisvárosi közegből, ezért próbált szerencsét énekes produkciójával, ráadásul azt is elárulta, nagyon szeretné megismerni kettészakadt családja másik felét is, akikkel még soha nem találkozott.

“Franciaországban, Amiens-ben születtem. Körülbelül 10 hónapos korom óta Magyarországon élek anyukámmal. Apukám és két féltestvérem kint él Párizsban. A szüleim elváltak már születésem után nem sokkal, amikor hazajöttünk. A két ország között ingázom. Tanulmányaimat és életem nagy részét itthon töltöm. Elég nagy családom van. Az apukám felőli családrészt nem is ismerem teljesen, sajnos, mert még soha nem jártam a másik származási helyemen, Afrikában. Szerencsémre jártam már pár helyen a világon, de Magyarországot tartom összes közül a legszebbnek, örülök, hogy itt nőhettem fel.”

Hungary’s Got Talent: kettészakadt családjáért énekel a fiatal lány

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top