Sztárok

Csobot Adél, ha rosszul van is, folytatja a munkát

Adél egy hihetetlen csoda, egy nagyon fain kis strapabíró lány, aki még ha rosszul is van, nem mutatja, és csinálja a dolgát. És ezt így is kell! - mondta Pásztor Anna a Blikknek, aki tanácsokat adott a Sztárban sztár próbái alatt a várandós Csobot Adélnak.

“Szerintem a társadalom legnagyobb hazugsága a kismamák felé, hogy arra ösztönzi őket, a terhesség alatt tegyék fel a lábukat, pihenjenek, elhagyhatják magukat. Mert ez az, amit nem szabad. Ezt el is mondtam Adélnak, próbáltam felkészíteni arra, mire számíthat, mert ez az egész helyzet nagyon ijesztő tud ám lenni egy első gyermekét váró nőnek, főleg ha ennyire fiatal – a Blikknek mondta el Pásztor Anna énekesnő, aki már második gyermekét várja.

A Sztárban sztár próbái alatt a tapasztalt édesanya, Anna tanácsokkal látta el a terhes Csobot Adélt. “Nagyon megkedveltem Annát, örülök, hogy elvállalta a duettet. Természetesen adott volt, hogy a terhességeinkről is szó essen, de azért próbáltunk is” – mondta el Adél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top