Sztárok

Gáspár Laci vitte kemoterápiára édesanyját

Gáspár Laci édesanyjánál vastagbélrákot diagnosztizáltak még évekkel ezelőtt. Az asszony azóta már jól van, de Gáspár Lacinak még a mai napig rémálmai vannak a történtektől.

A Sztárban sztár átváltozóművész énekese, Gáspár Laci konkrétan összeomlott, amikor évekkel ezelőtt megtudta, édesanyja rákkal küzd, és hatalmas lelkierőre van szüksége a túléléshez – írja a Best magazin.

“Daganatot találtak a vastagbelében, amiről a szövettani vizsgálatokon kiderült, hogy sajnos rosszindulatú. Elsötétült előttem a világ, és azt kérdezgettem magamtól, amit ilyenkor mindenki: vajon miért éppen velünk történik mindez?”

Mint azt Gáspár Laci bevallotta, amikor édesanyját betolták a műtőbe, azonnal édesapja jutott eszébe, akinek nem mondta elégszer, hogy szereti, ma pedig már nincs köztük.

Gáspár Laci vitte kemoterápiára édesanyját

“Már csak az álmaimban tudom neki elmondani, hogy mennyire hiányzik, és hogy szeretem. A mai napig bánt, hogy nem beszéltem neki erről, amikor még élt.”

Édesanyjával azonban megadatott Gáspár Lacinak az idő, amit még együtt tölthetnek, hiszen Éva néni szerencsére tünetmentes, ráadásul úgy tűnik, hogy szövődmények sincsenek. Mint azt a mostanában sokat leadott Gáspár Laci elárulta, mikor megtudta, hogy baj van, azonnal édesanyja segítségére sietett, és mindent betartatott vele, amit csak kellett.

“Volt, hogy én vittem a kemoterápiás kezelésre, és odafigyeltem arra is, hogy betartsa az orvos által előírt szigorú diétát. Öröm volt nézni, hogy napról napra erősödött és visszatért az étvágya. Büszke vagyok rá, örülök neki, hogy ilyen erős asszony az édesanyám.”

Gáspár Laci vitte kemoterápiára édesanyját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top