Sztárok

Zámbó Jimmy özvegye egy zöldséges jegyese

Senki sem gondolta volna, hogy Zámbó Jimmy özvegye, Edit asszony újra megtalálja a boldogságot, ráadásul egy piaci zöldségárus oldalán. Most úgy tűnik, hogy a szerelem akár oltár előtt is szentesülhet.

Zámbó Jimmy özvegyéről, Edit asszonyról nem gondolta senki, hogy képes lesz túllépni szerelme, a Király elvesztésén, de sok évvel a tragédia után úgy tűnik, révbe ért – írja a Story magazin. A hetilap kiderítette azonban, hogy a család és néhány barát is a mai napig furcsa szemmel néz a zöldségesként dolgozó Tibor és Edit asszony viszonyára, holott már évek óta egy párként élik az életüket.

Zámbó Jimmy özvegye egy zöldséges jegyese

“Leginkább az döbbentett meg mindenkit, hogy Edittel rendszeresen járnak ki a csepeli piacra almát és körtét árulni. Hetente többször is látjuk őket a standjukon, a néhai énekes özvegye ugyanúgy méri kosárba a gyümölcsöt, mint bármelyik más kofa. Amíg a Király élt, ilyesmi elképzelhetetlen lett volna…” – mondta egy a környéken lakó vásárló.

Zámbó Jimmy özvegye egy zöldséges jegyese

A Story magazin úgy tudja, hogy a szerelmesek már el is jegyezték egymást, ráadásul a piaci árusok szerint is remekül alakul a pár magánélete, bár állítólag az asszony gyermekei nehezen fogadták el, hogy apjuk helyére, egy külsőre teljesen Zámbó Jimmyre hasonlító férfi lép.

“Párszor én is láttam őket összebújni, valóban úgy tűnt, hogy nagy a szerelem. (…) Néha a fiúk is megjelennek a piacon. Ők azonban nem szoktak árulni, csak besétálnak, köszönnek, aztán már mennek is. Mindez nem tűnik valami nagy családi összetartásnak.”

Zámbó Jimmy özvegye egy zöldséges jegyese

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top