Sztárok

Szinetár Dóra: hazugságokat állítanak a házasságomról

Szinetár Dóra néhány napja azt sugallta, Bereczki Zoltán az ő nevét kihasználva jutott a csúcsra – állította az egyik napilap az elmúlt hetekben. A színésznő most a Story magazinban önt tiszta vizet a pohárba.

Három éve már, hogy Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán házassága véget ért, de a mai napig téma, hogy vajon miért. Erre eddig sosem kaptunk választ, az egyik napilap azonban múlt héten egy ATV-interjúra hivatkozva azt közölte, hogy a színésznő egykori kedveséről, Bereczki Zoltánról azt nyilatkozta, a ma már sikeres Bereczki az ő nevét kihasználva ért el sikereket. A teljes igazságot Szinetár Dóra csak a Storynak mesélte el.

“Nem vagyunk egy szerepkörön, ezért nem lehet összehasonlítani kettőnk pályáját. Szerintem mi egyformán sikeresek vagyunk, és ez akkor is így volt, amikor még együtt éltünk. Amikor összekerültünk, szakmai szempontból Zoli még pályakezdő volt, de ez nem azt jelenti, hogy én, vagyis a Szinetár név kellett ahhoz, hogy ő befusson” – öntött tiszta vizet a pohárba Szinetár Dóra a Story magazin hasábjain.

Szinetár Dóra: hazugságokat állítanak a házasságomról

A ma már újra házas és szerelmes Szinetár Dóra, azt is elmesélte, mennyire bántja őt, hogy kiforgatták a szavait volt férjével, Bereczki Zoltánnal kapcsolatban. Szerinte ugyanis az ominózus interjúban tett kijelentése, épp az ellenkezőjét jelenti, mint amit végül kiemelt belőle a napilap.

Szinetár Dóra: hazugságokat állítanak a házasságomról

“A riportban valóban beszéltem arról, hogy sokat segítettem Zolinak az évek alatt, de ez teljesen természetes! A férjem volt, a szerelmem és a munkatársam is. Boldog vagyok, hogy a sikerei részese lehettem. Ha valaki visszanézi a riportot, látni fogja, hogy csak szépet és jót mondtam Zoli tehetségéről és karrierjéről, mert ezt így is gondolom!” – mondta a hetilapnak Dóra, aki azt is kifejtette, hogy még korábban, a Súgócsiga-díj átvételekor épp azt mondta Bereczki Zoltán, hogy szeretne végre tényleg kilépni Dóra árnyékából.

Mint azt Szinetár Dóra több ízben már elmondta, sosem voltak álompár Bereczki Zoltánnal. A lapok mindig is ezt állították, később pedig már nem tudták lemosni magukról, holott bizony voltak problémáik, mert ha nem lettek volna, akkor bizony még ma is együtt lennének.  

Szinetár Dóra: hazugságokat állítanak a házasságomról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top