Sztárok

Király Viktor a vörös szőnyegen parádézik

Király Viktor jól megérdemelt sikereinek utózöngéit élvezi a vörös szőnyegen Los Angelesben.

Király Viktor egy hete esett ki a Voice élő adásából, de máris rengeteg felkérése és megkeresése van, amit múlt héten hatalmas boldogsággal mesélt.

“Már megváltozott az életem, mert Amerika megismerte a nevemet. Lejöttem a színpadról, és azonnal csörgött a telefonom, rengetegen kerestek, hogy hívjanak interjúkra és stúdiómeghallgatásokra. Egyszerűen hihetetlen. Ez volt a cél, hogy megismerjenek, hogy megismerjék a nevemet” – mondta korábban Király Viktor, akinek kiesését saját mentora is megkönnyezte.

Meeting my idol for lunch and wearing the same hat accidentally “Priceless” thank you @ericbenet for taking the time out…

Szerző: Viktor Király2015. november 14.

Király Viktor azt is elárulta, többen arra kérték, hogy még ne utazzon el Los Angelesből, mert igényt tartanának rá, ráadásul Viktort egyik kedvenc soulénekese is maradásra biztatta. Nos, úgy tűnik, hogy hiába búcsúzott a Voice-tól, Király Viktor elképesztő produkciói elegendőek voltak ahhoz, hogy Amerika a keblére ölelje, hiszen minden héten posztol vörös szőnyeges fotókat, ráadásul egyre szebb és dögösebb hölgyek társaságában pózol a színes kárpiton.

Ezzel a videóval pedig nagyon viccesen közölte, ő is érzi, hogy már majdnem elérte összes álmát.

I'm almost there… #almostthere #TheVoice #ViktoryDreamers #TeamViktor #funnymorning

Szerző: Viktor Király, 2015. november 18.

“Egyszerűen nem hiszem el, hogy Los Angelesben leállítanak az emberek, hogy vörös szőnyegen fotózzanak!” – írta néhány napja a közösségi oldalára. Ezúton is gratulálunk Király Viktornak, és üzenjük, hogy csak így tovább!

Burning up the carpet;-) with @lindakiraly #awesomesauce #filmfestival #LALife I absolutely still can't believe this is…

Szerző: Viktor Király2015. november 18.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top