Sztárok

A Got Talent ikrei 31 évesen is szüzek

Egy ország a hasát fogva nevetett az RTL Klub új felfedezettjein, de a lányoknak annak ellenére, hogy a színpadot felrobbantották, a magánéletben egyelőre nincs szerencséjük.

A Hungary’s Got Talent múlt heti adásában feltűnt ikerlányoktól volt hangos a sajtó, még egy szereplőpárost sem rajongott körül ennyi újságíró és riporter, hiszen Fekete Adrienn és Melinda humora egyszerűen fergeteges. A két lány pedig éppen azért akarta megmutatni magát a tehetségkutatóban, hogy végre megmutassák a világnak, ők is viccesek, így pedig azt gondolják, egyszerűbb lesz a párkeresés is – írja a Story magazin.

A rúdtáncos produkció után talán a két lány aratta a legnagyobb sikert a műsorban, mindenkit megnevetettek. Az ikrek a hetilapnak elmesélték, hogy eddig még sohasem csókolóztak, és a randizás sem erősségük.

“Ha találkozunk egy fiúval, rögtön azt fürkésszük, vajon melyikünk tetszik neki jobban, és elindul bennünk egy kis féltékenykedés. (…) Reméljük, ha megismerik a laza, vicces oldalunkat, végre másképp tekintenek ránk, és mi átélhetjük, milyen érzés beleremegni egy fiú csókjába…”

A Got Talent ikrei 31 évesen is szüzek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top