Sztárok

Harper Beckhamnek nem kell Harry herceg

Minden kislány álma, hogy találkozzon egy igazi herceggel. Nos, ezt a négyéves Harper Beckham már kipipálhatja, és mondhatjuk, hogy nem csigázta fel a találkozó.

Az UNICEF jótékonysági meccsén részt vett David Beckham, akit mind a négy gyereke elkísért. A legidősebb fia szintén a pályára lépett, míg a kisebbek csak szurkoltak.

http://brosciles.tumblr.com/post/133238214266/david-beckham-off-brooklyn-beckham-on

Miközben pedig az apjukra vártak, Romeo és Cruz boldog volt, hogy találkozhattak Harry herceggel. Izgatottan és fülig érő mosollyal fogtak kezet vele, de a kis Harper Beckham nem volt ennyire oda a találkozásért.

Figyeld csak az erről készült videót:

Rendszeresen szupercuki képeket tesz fel David Beckham Harperről, és sokan megjegyezték, hogy az apukájával többet mosolyog a kislány.

Harper Beckhamnek nem kell Harry herceg

Ha igaz, ha nem, a jelen esetre biztosan nem áll. Harper inkább unta az egész rendezvényt, ami nem is meglepő, ha belegondolunk, hogy esőben állt a focipálya közepén, ahol mindenki őt akarta fotózni.

http://mylittleharper.tumblr.com/post/133210851914/the-three-piece-which-also-later-featured

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top