Sztárok

Szulák Andrea először beszélt a szakításáról

Egy epeműtéthez hasonlította Szulák Andrea gyermekének apjával való szakítását.

Szulák Andrea nyíltan mesélt szakításáról a Nők Lapjának. A színésznő elmondta, hogy szerinte az volt eddigi összes kapcsolatánál a hiba, hogy nem ő választott párt sosem, hanem mindig “sodortatta” magát az árral.

“Gyakorlatilag tízéves korom óta a felnőttek életét élem, hiszen anyu egyedül nevelt fel, és én részt vállaltam az összes gondjában, bajában. Nem az volt a probléma, hol fogok nyaralni, hanem az, hogyan fogjuk befizetni a víz- és a gázszámlát. Sajnos ez később sem nagyon változott. Mindig olyan férfiakat vonzottam be az életembe, akik kényelmesen hátradőlve szemlélték, hogyan húzom a szekeret. Lehet, hogy ez a mostani csalódás csak egy újabb lecke volt ahhoz, hogy a jövőben ne így legyen. Sosem én választottam. Pont ez volt a baj. Mostanában jöttem rá, hogy az életem összes gubanca abból adódik, hogy mindig hagytam magam sodortatni” – vallott a múltjáról Szulák Andrea, aki azt is elárulta, észrevette ugyan a jeleket, hogy valami nem működik, nem volt ideje velük foglalkozni.

Szulák Andrea először beszélt a szakításáról

Szulák Andrea expárja állítólag már túllépett a szakításon, a színésznő sebei lassan gyógyulnak. Egy epeműtéthez hasonlította a fájdalmat, amit az elválás után érzett.

“Kivették a gyulladt gócot, már nem fáj, de természetesen a hegnek még be kell gyógyulnia.”

A korábban anyagi gondokkal küzdő Szulák Andrea úgy véli, számára ez a szakítás is tanulságos, hiszen igyekszik mindenből épülni és meglátni a változtatás lehetőségét.

“Én a kudarcaimat is szeretem, rengeteget tanultam belőlük, most is azt keresem, milyen tanulságok vonhatók le ebből a szakításból.”

Szulák Andrea először beszélt a szakításáról

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top