Sztárok

Peter Srámeket gégerákkal riogatják

Az Édes Élet sztárja elment orvoshoz, hogy kivizsgáltassa magát, de aggasztó híreket kapott.

A nemrég részeg titkárnőként fetrengő Peter Srámek úgy döntött, kivizsgáltatja magát, mert sokszor köhög, és hangjára is igyekszik maximálisan odafigyelni. A Jimmy-rajongó Peter Srámeket pedig úgy tűnik, sikerült megijesztenie a doktornőnek, aki a mérhetetlen dohányzás súlyos veszélyeire figyelmeztette a Sztárban sztár énekesét.

Peter Srámeket gégerákkal riogatják

“Már látok apróbb elváltozásokat a nyálkahártyán, látszik rajta, hogy dohányzik. Ez pedig mindenképpen okoz, az idő függvényében persze, különböző nyálkahártya-elváltozást, de a dohányzás még súlyosabb megbetegedést is okozhat, mint például gégerákot” – mondta a doktornő, akihez Peter Srámek segítségért fordult, majd mikor meghallotta a legsúlyosabb következményt, kiszaladt a tolmácsáért, Tündiért, hogy minden szót egyértelműen érthessen.

Így Peter Srámek kénytelen lesz letenni a cigarettát, hiszen megígértették vele, hogy jobban oda fog figyelni az egészségére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top