Sztárok

Stohl András családi titkokról mesélt

Stohl András borzasztóan elfoglalt manapság, a családjára is alig jut ideje, ráadásul gyerekei már többször arra kérték, hogy töltsön velük több időt. A színész elmesélte, hogyan tudja összehozni a kellemest a hasznossal.

“Reggel négykor kelek, és van úgy, hogy éjfélkor kerülök ágyba” – meséli Stohl András, aki a temérdek elfoglaltsága mellett az év végére megújuló A Játékkészítő címszerepét is elvállalta. A korábbi főszerepet betöltő Alföldi Róbert helyére ugrott be Stohl András. “Valami olyan készül, ami még nem nagyon volt hazai színpadon. Úgy gondoltam, ebből nem maradhatok ki.”

Már korábban is elmesélte Stohl András, hogy megviseli őt családja hiánya, ez azonban még több elfoglaltságot jelent Stohl Andrásnak, aki nemrég új dallal rukkolt elő, és kapva kapott az alkalmon, hogy egy mesedarabot próbál, tehát úgy döntött, összeköti a kellemest a hasznossal. “Esténként Franciskának mesélem A Játékkészítőt, s nem elég, hogy együtt jókat derülünk a történeteken, de remek alkalom arra is, hogy megtanuljam a szöveget” – mondja Stohl András boldogan, aki így végre tud a munkájából időt lopni a család számára.

Stohl András családi titkokról mesélt
Forrás: ajatekkeszito.hu
Forrás: ajatekkeszito.hu

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top