Sztárok

Elutasította a bíróság az eljárást Schobert Norbi ellen

Elutasította a bíróság azt az eljárást, amit a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége kezdeményezett Schobert Norbi ellen – írja a Blikk.

Személyiségi jogok megsértése miatt kezdeményezett eljárását Schobert Norbi ellen a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége, mivel a fitneszguru augusztusban megjelenő könyvében arról írt, hogy a szövetség üldözi a szénhidrátdiétát, és a kalóriaszámlálásra esküszik – írja a Blikk“…szóvá tettem a könyvemben azt is, hogy a szövetség kiemelten támogatja a Magyar Édességgyártók Szövetségét, ami szerintem azért felháborító egy olyan országban, ahol a lakosság 67%-a elhízott, 10%-a pedig cukorbeteg. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg olyan termék, cukrozott joghurtok vagy zabpelyhek kapnak helyet a reklámokban, amelyekben ott van az ő ajánlásuk. Szerintem ez hosszú távon gyilkosság” – mondta a 100 milliókat kereső Schobert Norbi.

Elutasította a bíróság az eljárást Schobert Norbi ellen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top