Sztárok

Ekkorát nőtt Caramel kislánya

Caramel kislánya a legcukibb hazai sztárbabák között mindenképpen dobogós lenne. Az elmúlt időben nem láttuk olyan sokszor, és meglepődtünk, mekkorát nőtt!

Molnár Ferenc Caramel, ahogy korábban mondta, épp életének egyik legszerencsésebb időszakát éli. Caramel összeházasodott kedvesével, kislánya édesanyjával, Szilvivel a nyáron, Szofi pedig minden pillanatát még édesebbé teszi a nagy szerelemnek. Nemrég, mikor Caramel kijelentette, hogy egy év alkotói szabadságra megy, fülig érő mosollyal újságolta, hogy Szofi máris zongorázik, és nagy büszkeséggel tölti el, hogy rendkívüli mód érdekli a zene a kicsit.

A nagy visszavonulást Caramel dalszerzésre, feltöltődésre és a családjára szeretné fordítani, mint mondja, akkor szokott csak alkotni, ha kislánya már alszik. “Én csak nyolc után írok dalokat, mert Szofit akkor fektetjük le, és akkor van időm” – mesélte Caramel a Mokkában. Az énekes egyelőre a decemberi nagy koncertre készül, de addig is extra cuki fotót osztott meg Szofiról. Szerintünk hatalmasat nőtt! Kész hölgy lett!

Imád sétálni,és én imádom őt!

Szerző: Molnár Ferenc Caramel2015. november 16.

Korábban pedig ezt osztotta meg Caramel a rajongókkal. Olvadozunk!

Ő a mindenem ♥️

Szerző: Molnár Ferenc Caramel2015. október 19.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top