Sztárok

Tatár Csilla titokban már megszült – ezt mondják

Elkényeztette Tatár Csilla mindazokat, akik kíváncsiak voltak rá az elmúlt hónapokban, ugyanis rengeteg képet osztott meg magáról. Aztán hirtelen ez történt.

Vagyis egészen pontosan annyi, hogy a terhességéről szívesen mesélő Tatár Csilla lassan már két hete nem posztolt magáról egyetlen friss pocakos képet sem. A legutolsó ilyen kép is november elején került fel, amelyen gyakorlatilag Tatár Csilla már mindenórás pocakot mutatott, nézzétek: 

Geometriai formák.:) #maternity #waitingforourbabyboy #love #fashion #today

Szerző: Tatár Csilla2015. november 2.

Aztán pedig már a kórházi pakolásról osztott meg egy hasznos videót Tatár Csilla, korábban pedig elmondta, hogy ő már kórházra kész.

Mit ne hagyjunk otthon, amikor érkezik a baba?

A szülés előtti utolsó időszakban nagyon fontos, hogy felkészüljünk a kórházba indulásra, hiszen bármikor elérkezhet az idő. Azonban az első gyermeküket váró kismamák sokszor nem tudják pontosan, hogy mire is számíthatnak majd a kórházban töltött időszak alatt. Ezért a Sudocrem® összeállított egy listát azokról a dolgokról, amelyekre a kismamáknak szükségük lehet ahhoz, hogy a pici babájukkal töltött első napokban otthonosan érezzék magukat a kórházban. A listát hamarosan posztoljuk. Addig is itt egy rövid videó.

Szerző: Szeretettel Sudocrem, 2015. november 6.

Tatár Csilla, aki kismamaként is modellkedett, legutóbb az elmúlt hónapokból posztolt egy kis válogatásalbumot. Az egyik hozzászóló pedig azt gyanítja, hogy azért nem olyan aktív a műsorvezető a közösségi oldalon, mert megszületett a kisfia.

Tatár Csilla titokban már megszült – ezt mondják

Egy apró pöttyből, kilenc hónap alatt..:) #magic #miracle #mybabyboy #love #happy

Szerző: Tatár Csilla2015. november 11.

Mintha erre Tatár Csilla ráérzett volna, vagy talán csak az érte szurkolókat akarta megnyugtatni, de ma délután végül egy közös képet posztolt az edzőjével. Ha hinni lehet annak, hogy ez a legfrissebb kép, akkor még egy picit várni kell a műsorvezető kisfiára.

Ma délelőtt mindketten olyan álmosak voltunk, hogy csak félhomályban vállaltuk a közös fotót!:) #afteryoga Padma Jógastúdió #relax

Szerző: Tatár Csilla2015. november 16.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top