Sztárok

Wolf Kati kikéri magának Majka kritikáját

Tegnap Wolf Kati távozott a Sztárban sztár műsorából, ami miatt az énekesnő nem bánkódik. Azért viszont igen, amit Majka mondott neki.

Wolf Kati ügyesen gyűjtött szavazatokat, és mindig meg is köszönte a rajongóinak a támogatást, ahogyan tegnap este is. A reggeli Mokkában megismételte, hogy nagyon élvezte a versenyben töltött heteket, és nem bánkódik a kiesés miatt.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Szerző: Wolf Kati2015. november 15.

“Ez egy lehetőség volt, hogy megmutassam nem vagyok kocka” – mondta az énekesnő, aki minden átváltozásnál azt érezte, hogy kapott valami pluszt.

A zsűri rossz kritikájára sem volt mérges Wolf Kati, mivel szerinte erre számítson, aki elindul egy műsorban, és ő már annyiszor állt zsűri előtt, hogy megszokta.

“Egyetlen dologra voltam mérges és az nagyon bántott, hogy Majka leanorexiásozott. Szerintem az egy csúnya dolog volt, mert az nem egy kritika, hanem egy hülye vélemény, egy bántás” – magyarázta Wolf Kati, akinek korábban a ruhája volt a téma, ha éppen nem a karcsú alakja.

Wolf Kati kikéri magának Majka kritikáját

“Havas Henrik előtt pedig le a kalappal, mert nagyon szépen védett meg. Azt mondta, hogy szerinte olyan vagyok, mint Giselle Bündchen, aki a világ egyik legszebb nője, még ha ilyen sovány is. Tehát így is lehet mondani, meg úgy is lehet mondani.”

Wolf Kati kikéri magának Majka kritikáját

Wolf Katit amúgy Liptai Claudia is a védelmébe vette, mondván, hogy tudja, mennyit eszik, és eszik rendesen. A véleményeket és az énekesnő tegnapi Sztárban sztár produkcióját itt nézheted vissza a videóra kattintva: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top