Sztárok

Michelisz Norbert romantikában nem világbajnok

Az autóversenyző és felesége története romantikus lehetne, hiszen egy faluban nőttek fel, de csak sokkal később kezdtek érdeklődni egymás iránt.

Holnap este nem máshoz cuccol át Pimaszúr az RTLII-n, mint az Európa-kupa- és többszörös világbajnoki futamgyőztes magyar autóversenyzőhöz, Michelisz Norberthez. A világhírű sportoló nemcsak feleségével, Johannával közös budapesti otthonába enged bepillantást, de a szülői házat is örömmel mutatja meg Papp Gergőéknek.

A Pécshez közel eső Himesháza felé tartva mesélnek arról a szerelmesek, hogy mindketten a Baranya megyei település szülöttei, ám évekig ügyet sem vetettek egymásra.

Michelisz Norbert romantikában nem világbajnok

“Pont a falunak a két végén lakunk. Amikor gyerek voltam, még nem nagyon udvaroltam Johannának. Ismertük egymást, de nem igazán közeledtünk egymás felé. Hét-nyolc évvel ezelőtt kezdődött…” – árulta el Michelisz Norbert, aki idén augusztusban örök hűséget fogadott kedvesének, akivel már-már idilli boldogságban élnek. Pedig kapcsolatuk nem éppen a legromantikusabban indult.

“Nem is emlékszünk egymásra. Tudtam azt, hogy ki ő, de soha nem beszélgettünk. Egyetem végén talált meg, akkor keresett meg. Romantikus volt, a Facebookon küldött üzenetet” – tette hozzá széles mosollyal Norbi felesége, Hohmann Johanna némi iróniával. A jogászként dolgozó Johanna, amiben csak tudja, támogatja párját.

“Abban is tudom támogatni, hogy ha menni kell, nem járok a nyakára, nem hívogatom állandóan. Sokan kérdezik, hogy hogy bírom, amikor nincs itthon? Nagyon jól!” – mondta viccesen Johanna, aki végtelenül büszke férje sportteljesítményére, és minden futam után alig várja, hogy kedvese hazatérjen.

Johanna és Pimaszúr felesége
Johanna és Pimaszúr felesége

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top