Sztárok

Fenekével fogta meg Rubint Réka a férjét

Még soha sehol nem mondta el Rubint Réka és Schobert Norbi a teljes igazságot ilyen kendőzetlenül.

Kendőzetlen őszinteséggel mesélte el a bomba testű Rubint Réka és férje, Norbi a Gyertek át szombat este című műsorban, hogyan ismerkedtek meg. Mint kiderült Schobert Norbinak nem idén nyáron volt először látomása Rubint Rékától, hanem már korábban is káprázott tőle a szeme.

Mint azt Rubint Réka Friderikusz Sándor műsorában is elmondta, immár 15 éve élnek boldog házasságban, és szeretik egymást töretlenül. Ennek a szerelemnek a kezdetére kérdezett rá Sebestyén Balázs.

Fenekével fogta meg Rubint Réka a férjét

“Mi úgy ismertük meg egymást, hogy egy castingot tartottam. Amin nagyon sok szép lány vett részt. Volt egy kick boksz aerobic casting, a Réka ott megjelent. Valaki beküldte, hogy ott állítólag tök jó lesz neki. Én egyből kiválasztottam! Egy ilyen piros trapéznadrágban, fehér csíkkal, iszonyatosan jó segge volt. Fehér fog, barna bőr, csodás fenék. Úgy éreztem, hogy ez engem motiválna” – mondta a máig fülig szerelmes Schobert Norbi.

De Rubint Réka válasza tette fel az i-re a pontot. “Itt ismerkedtünk meg, viszont két évig nem találkoztunk utána.”

Fenekével fogta meg Rubint Réka a férjét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top