Sztárok

Újra összejött egykori vőlegényével Lola

Kibékült volt párjával Lola. Az énekesnő és egykori párja pont a közös munka miatt szakított egymással korábban. Most ugyanez hozta őket újra össze.

Lola és hangmérnök párja Bence korábban nagyon sokat dolgozott együtt, majd szakítottak, és a külön töltött idő alatt nem Bence kísérte az énekesnőt a fellépéseire. Aztán jött egy olvasást népszerűsítő kampány újabb állomása, amelyben Lola évek óta részt vesz Puskás Petivel együtt, és itt újra együtt dolgozott Bencével… “Tudtam, hogy annak a fellépésnek Bence lesz a hangmérnöke, így felhívtam. Leültünk beszélgetni, és tíz perc múlva már nem voltak kérdések, egyszerűen tudtuk, hogy mi együtt folytatjuk az életünket – mondta Lola a Blikknek.

“Korábban hajlamos voltam kisajátítani, hiszen szerettem, hogy mindig velem van. Most már ha valaki előbb kéri fel munkára, akkor az a prioritás. Persze a közös munka is maradt, például az új dalomban, amelyet Balanyi Szilárddal készítettünk, Bence ötletei is benne vannak. Sok minden változott, de azt gondolom, most nagyon jó nekünk így” – mondta Lola.

Újra összejött egykori vőlegényével Lola

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top