Sztárok

Így teremt intim pillanatokat Ördög Nóra

Ördög Nóra és Törköly Erika a Mokkában mesélték el az intimitás és a kiegyensúlyozott házas élet titkát, ráadásul a gyerekneveléshez is adtak tanácsot.

Bár mindenkinek más a bioritmusa és más rendet és rendszert teremt meg otthonában, az Afrikát is megjárt Ördög Nóra és barátnője, Törköly Erika a tudatos énidőről meséltek a ma reggeli Mokkában. A hamarosan új műsorral jelentkező Ördög Nóra elmesélte, hogy a legújabb tanulmány szerint korán ágyba kell parancsolni a gyerekeket, hogy a szülőknek egymásra és magukra is legyen idejük.

“Ennek a tanulmánynak nagyon igaza van, bár a mi életünkben a korán fekvés része nem igazán működik, viszont utána mi nagyon sokáig fent vagyunk, tehát ez majdhogynem olyan, mintha korán lefeküdnénk. Magyarul nem az van, hogy a gyerek elalszik, és utána én is dőlök be az ágyba, hanem én tudom, hogy nekünk Palkóval még ott van az a pár óránk hasznosan, amit együtt tudunk tölteni. Magamra is ilyenkor tudok időt szakítani” – mesélte Ördög Nóra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top