Sztárok

Mihalik Enikő egy szál pucér fenékben lubickol

Elképesztő, hogy Mihalik Enikő meztelen hetébe mennyi minden belefér! Csak kapkodjuk a fejünket.

Igen erősen úgy tűnik, hogy a gyanúnk beigazolódott, miszerint Mihalik Enikő meztelen hetet tart! Ez persze cseppet sem riaszt vagy botránkoztat meg minket, mert ami szép, az szép, hát tegyük ki!

Mihalik Enikő jelenleg távol van New Yorktól, mert mint ahogy a fotókon is látszik, a Central Parkban sem pálmafák, sem meztelenkedésre sarkalló tengeri hullámok nincsenek. Ezt minden bizonnyal bánják a Nagy Alma lakói, mindenesetre egy biztos: a bugyiban is előszeretettel táncoló Mihalik Enikő épp a Karib-szigeteken tartózkodik.

Azt azonban nem tudjuk, hogy ki lövi Mihalik Enikőről ezeket az ultraszexi képeket, mert Éder Krisztián akivel együtt laknak, elvileg New Yorkban van.

Tehát egyfajta pucér sellőként mosta partra a víz Mihalik Enikőt, aki csillaggal vagy anélkül a mellén, de eszméletlenül jól néz ki. Azt hiszem, nem is tudom tovább húzni, csak annyit még a végére, hogy a mai péntek, 13-a csak azoknak szerencsétlen nap, akik nem látták ezeket a fotókat.

Itt még egy “ruhás-dekoltázsos” fotótól kapaszkodtak meg a pasik:

Outfit on point #SolidAndStriped

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett fénykép,

Aztán Mihalik Enikő megmutatta azt is, hogy mit vett le:

#TurksAndCaicos

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett fénykép,

Végül ez az #eszemmegáll fotó lett a vége annak, hogy sellőt játszott.

Just chillin'????

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett fénykép,

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top