Sztárok

Drasztikusan megváltozott Kelemen Anna, hétköznapi lány lett

Kelemen Anna teljesen megváltozott, szinte rá sem ismerni, ráadásul ahogy mondja, tervei is vannak, ami eddig szokatlan volt még neki is.

A nemrég óriási pénzt elbukó Kelemen Anna döntött, életének új szakaszába szeretne lépni, amihez nem csupán a külsején, de belül is megváltozott. Visszafogott, szolid nő lett, Kelemen Anna, aki társat keres.

“Kicsit tartok a szolidságtól, bár ez szerintem inkább erő, önbizalom, érettség” – mondta Annácska viccesen a Fem3 Caféban ma reggel Joshi Barath kérdésére.

“Ami nagyon fontos velem kapcsolatban, hogy most nem csak külsőségben, de teljesen megváltoztam. Nekem elég komoly terveim vannak, amik nem szoktak lenni, nem vagyok tervezgetős, de ami a változásnak az alappillére, az az önbizalom, ennek a milyensége változott meg, mert eddig is volt, de nem ilyen” – fejtegette a luxuslakásától szabadulni vágyó Kelemen Anna.

Drasztikusan megváltozott Kelemen Anna, hétköznapi lány lett

Mint mondja, hosszú ideje egyedül van, de szeretne végre valakit maga mellé, ehhez pedig felismerte a tényt, hogy először neki kell változtatni.

“Először bújjál ki, mutasd meg magad, és aztán jönnek magától a dolgok. Ezt most megléptem. Hiányérzetem volt, a magánéletben szeretném kipróbálni az igazi párkapcsolatot, mert abban szinte szűzlány vagyok, a szexuális életben pedig nagyon tapasztalt.”

Drasztikusan megváltozott Kelemen Anna, hétköznapi lány lett

Kelemen Anna másik nagy terve, hogy kihasználja a már megszerzett ismertségét, egy komolyabb arcát mutassa, és televíziós műsorvezető legyen. Mint mondja, ehhez is hatalmas változásra volt szükség.

“Nem azt mondtam, hogy annyira visszafogtam magam, hogy eztán csak sötétben, paplan alatt fogok szexelni, csak lettek terveim, amiket szeretnék megvalósítani, és ebbe beletartozik az is, hogy levetkőzzem a túlzó sminket és hasonlókat magamról.”

Drasztikusan megváltozott Kelemen Anna, hétköznapi lány lett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top