Sztárok

Gesztesi Károly édesanyja kikészült

Mint minden anya, Gesztesi Károly édesanyja is rettenetesen aggódik a fiáért. Zsuzsa néni a Best magazinnak elmondta, fél, hogy eltitkolják előle, mennyire nagy a baj.

Mint ahogy arról már több ízben hallani lehetett, Gesztesi Károly furcsa állapotban lépett színpadra, ráadásul különböző okokra hivatkozva, Gesztesi Károly szerepét, a fia, Máté vette át már korábban is. Az elmúlt hetekben szinte csak Gesztesi Károly visszavonulásáról és alkotói szabadságáról szóltak a hírek, hogy a színésznek szüksége van némi térre, hogy újult erővel térhessen vissza.

A Best magazin megkereste Gesztei Károly édesanyját, Zsuzsa nénit, aki kifejtette, nem biztos abban, hogy mindent megoszt vele a családja, ami a fia körül történik, ezért beszélni akart vele.

Gesztesi Károly édesanyja kikészült

“Amikor meghallottam Karcsi rekedtes hangját, azonnal megnyugodtam” – mondta a magazinnak az aggódó édesanya, és folyamatosan imádkozott, hogy a fia rendbe jöjjön. Miután azonban a színházbeli főszerepet visszamondta, és Gesztesi Károly a Grease musicalből is kihátrált, Zsuzsa asszony erősen aggódni kezdett, annál is inkább, mert fiát akkor már nem tudta elérni telefonon.

Gesztesi Károly édesanyja kikészült

“Nem tudom, mi történhetett, mert senki nem őszinte velem. Senki nem mond semmit! Teljesen magam alatt vagyok, annyira sajnálom Karcsit. Csak a jóisten látja könnyeimet, és szomorúságomat miatta. Legszívesebben érte mennék, és elhoznám hozzám, haza, de már nem 18 éves” – magyarázta Gesztesi Károly anyukája, aki azt is elmondta, hogy rájuk férne egy hatalmas beszélgetés, amikor elmondhatják egymásnak a problémáikat – írja a Best.

Gesztesi Károly édesanyja kikészült

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top