Sztárok

Pikáns pletykába keveredett Stohl és Szorcsik H. Viki

A Válótársak forgatásáról egy bennfentes arról tájékoztatta a Hot! magazint, hogy Stohl András és Szorcsik H. Viki között konkrétan forrt a levegő.

Stohl András és a mostanában zűrös magánéletével a középpontba kerülő Szorcsik H. Viki az RTL Klub új műsorában, a Válótársak című sorozatban szerepelnek együtt. A Hot! magazin szerint pedig nemcsak a kamerák előtt, de mögött is pikáns jelenetek játszódtak le kettejük közt.

A magazin megkeresett egy bennfentest, aki elárulta, hogy a nőcsábászt alakító Stohl András rengetegszer olyan zavarban volt a felvételek szünetében, mikor mindketten anyaszült meztelenül voltak, hogy nem is mert ránézni a színésznőre. Emellett pedig pikáns SMS-ekről is mesélt, amit a színésznő állítólag meg is mutatott az informátornak.

Pikáns pletykába keveredett Stohl és Szorcsik H. Viki

“Valóban váltottunk SMS-t, de nem történt köztünk semmi. András mindenkivel nagyon kedves és segítőkész volt a forgatásokon. Aki pedig ismeri, az tudja, hogy szinte állandóan bókol a kolléganőinek. Ezt azonban udvariasságból teszi” – mondta a Hot! magazin megkeresésesre a nemrég neve miatt bajba került Szorcsik H. Viki.

Pikáns pletykába keveredett Stohl és Szorcsik H. Viki

Ennek ellenkezőjét mondta azonban a nemrég új dallal előrukkolt Stohl András.

“Nekem családom van, így senkinek nem küldtem pikáns tartalmú üzenetet. Nem szeretném, ha a filmszerepemet összemosnák a valósággal. Nem igazak a pletykák, amit az állítólagos informátorok terjesztenek” – szögezte le Stohl András a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top