Sztárok

Ezért esett ki Király Viktor a Voice-ból

Gwen Stefani sírva kért bocsánatot Király Viktortól, hogy elengedte a kezét. Meg is magyarázta az énekesnek, hogy miért döntött így.

Király Viktor magyar idő szerint ma hajnalban búcsúzott a Voice élő show-jából, ami már önmagában elképesztő teljesítmény, hogy eddig eljutott. Király Viktor a Mokkában elmesélte, mivel indokolta Gwen Stefani, hogy elengedte a kezét.

“Sírva jött oda hozzám Gwen Stefani, hogy elmondja, mennyire sajnálja, hogy nem engem választott. Már korábban is többször mondta, hogy Vik, neked nem kell segítenem, mert te már egy profi vagy, te jó leszel a szakmában, Amerika már ismeri a nevedet. Ezért választott inkább olyat, akit még támogatni kell” – mesélte Demcsák Zsuzsának, aki értetlenül állt a dolog előtt, mondván ez sovány vigasz.

Ezért esett ki Király Viktor a Voiceból

Az első élő show-ban hatalmasat éneklő Király Viktort azonban, mint mondja, nem törte le a kiesés, hiszen úgy érzi, az útja inkább itt indul, mintsem itt érjen véget.

“Tudom, hogy nehéz elhinni, de nem bánkódom. Már megváltozott az életem, mert Amerika megismerte a nevemet. Lejöttem a színpadról, és azonnal csörgött a telefonom, rengetegen kerestek, hogy hívjanak interjúkra és stúdiómeghallgatásokra. Egyszerűen hihetetlen. Ez volt a cél, hogy megismerjenek, hogy megismerjék a nevemet” – mondta cseppet sem letört hangon Király Viktor, akit egy neves soulénekes is megkeresett már.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top