Sztárok

Vona Gábor kioktatta Friderikusz Sándort

Vona Gábor az interneten üzent Friderikusz Sándornak Gregor Bernadett miatt.

Friderikusz Sándor, az Összezárva Friderikusszal című műsorban arról faggatta Gregor Bernadettet, hogy miért vállalt fellépést a Jobbik október 23-i rendezvényén és azt is hozzátette, félti a színésznőt, és azt tanácsolja, maradjon független.

Vona Gábor kioktatta Friderikusz Sándort

Vona Gábor a Facebook-oldalán így reagált az elmondottakra:

Friderikusz Sándor figyelmébe
Az elmúlt héten a TV2 folyamatosan készítette fel a nézőket egy drámai pillanatra. A többször is leadott reklámban Friderikusz Sándor a hozzá beköltöző Gregor Bernadettet szembesíti a Jobbik elnökének vele egy színpadon elmondott beszédével, amitől a meglepett színművésznőnek elakad a szava. Hogy pontosan mi hangzott el? Azt megtudja, ha megnézi az adást. Ezzel a kínos jelenettel csalogatta a csatorna a nézőket vasárnap estére.
Kíváncsi voltam én is, hogy mi lehet az, amit mondtam, és ami ennyire vállalhatatlan. Ott ültem a tévé előtt, és néztem az adást. Aztán fura dolgok történtek. Amikor az említett jelenethez érkeztünk, kurtán szakadt meg az adás, jöttek a reklámok, és néhány anyag kissé összeszaladt (mint anno az m1 megújulásakor), aztán a reklám után ismét a korábban már leadott percek következtek.

A kellemetlen hibák után újra eljutottunk az ominózus kérdéshez, de az nem volt más, mint egy blöff. A színésznő elmondta, hogy nem hallotta a beszédet, így nem tudja, miről van szó. Friderikusz pedig bár egész héten ezzel riogatta a kíváncsi nézőket egyetlen egy mondatot sem tudott idézni, csupán kifejezte rosszallását, amiért a színésznő elveszítette függetlenségét…”

Vona Gábor kioktatta Friderikusz Sándort

A műsorban őszintén megnyíló Gregor Bernadett is reagált a történtekre.  “Kedvelem Fridit és jól éreztem magam nála. Őszintén érdeklődő volt és nagyon nyílt. Ezt a nyitottságot kifejezhetné azzal, hogyha már korábban meghívta magához aludni Gyurcsány Ferencet, megtehetné ezt Vona Gáborral is. Ez esetben minden kérdésére első kézből kaphatna választ, arról, hogy mi hangzott el a beszédben” – mondta a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top