Sztárok

9 ok, amiért a ma 41 éves Leonardo DiCapriót ünnepeljük

Könnyű szeretni Leonardo DiCapriót, mert pontosan tudja, hogy milyen is ő valójában, és hiába nagy sztár, sosem ez határozta meg őt.

Képtelenség lenne megmutatni, hányféle arca van Leonardo DiCapriónak. Volt, aki megpróbálta bemutatni, de ilyen eredményre jutott. 

http://cozyfallblog.tumblr.com/post/102529655451/should-i-say-something-еlse

A tökéletesség igénye nélkül most mi is összeszedtünk néhány indokot, amiért könnyű szeretni Hollywood egyik legtehetségesebb színészét.

1. Nem, nem csak a csókjelenetek miatt

Hirtelen megtippelni sem könnyű, hány filmben is halt meg Leonardo DiCaprio, de az biztos, hogy a legemlékezetesebb mind közül a Titanic, aminek köszönhetően hőszerelmesnek könyvelték el. Persze ki ne akarta volna, hogy így nézzen rá?

10 ok, amiért a ma 41 éves Leonardo DiCapriot ünnepeljük

Vagy éppen így csókolja.

10 ok, amiért a ma 41 éves Leonardo DiCapriot ünnepeljük

Aztán kiderült, hogy sokkal komolyabb figurákat is képes eljátszani. A Véres gyémánt, a Tégla, a New York bandái, a Django vagy a könnyed Kapj el, ha tudsz!, mind arra bizonyíték, hogy Leonardo DiCaprio több, mint a Titanic tragikus sorsú szerelmese.

“A Titanicnak köszönhetem, hogy évekig romantikus hősnek tartottak. Ami jó dolog, hogy ott ismertem meg az egyik legjobb barátomat, Kate Winsletet” – mondta egyszer Leonardo DiCaprio.

2. Mert belőle kettő sem sok

10 ok, amiért a ma 41 éves Leonardo DiCapriot ünnepeljük

Volt már Leonardo DiCaprio előtt is Vasálarcos, és elismerem, hogy nem ez a csúcs filmje, de mégis szeretem. Egyszerűen mert ebben egyszerre látszik, milyen zseniálisan tud bármilyen karaktert hozni.

10 ok, amiért a ma 41 éves Leonardo DiCapriot ünnepeljük

3. Mert a munkát megbecsüli

Soha nem pazarolja mások idejét, nem késik a forgatásokról, ha kell, Leonardo DiCaprio sokkolóan megváltoztatja a külsejét, és gyakorlatilag semmivel sem lehet kizökkenteni. A Django elszabadul forgatásán például annyira átélte a szerepét, hogy amikor asztalra csapott, véletlenül egy poharat is szétlapított.

7 ok, amiért a ma 41 éves Leonardo DiCapriot ünnepeljük

Mindez végül benne maradt a filmben, mert Leonardo DiCaprio csak lenézett, konstatálta, hogy vérzik, de nem zökkent ki a szerepéből.

7 ok, amiért a ma 41 éves Leonardo DiCapriot ünnepeljük

4. Mert imádja az édesanyját

Gálákra, filmbemutatókra és nyaralásra is legtöbbször az édesanyjával megy Leonrado DiCpario. A színész minden alkalommal megemlíti az édesanyját, amikor csak teheti. “Az édesanyám egy két lábon járó csoda” – összegezte a véleményét.

5. Mert neki is az átlagos a normális

Vagyonos ember, és igen, Leonardo DiCaprio egy filmmel keres annyit, hogy kimondani is fáj, de ettől még nem szállt el magától. “Nagyon szerencsésnek érzem magam. Sok ember szeretne a helyemben lenni. Sok ember van, aki trilliószor annyit szenved, mint amennyit én valaha is szenvedhetek, és szeretnének a helyemben lenni” – mondta, és Leonardo DiCaprio hozzátette: Egy szerencsés kis pöcs vagyok.

Hétköznapokon szeret tréningnadrágban járni, biciklivel közlekedik, legszívesebben sörözni és bowlingozni jár a haverjaival, és kerüli a feltűnést.

6. Mert katalógusból választ nőket, pedig…

“A hétköznapi lányokat szeretem, a főiskolásokat, a pincérnőket, és sorolhatnám. A legtöbb nő, akivel együtt látnak, csak jó barátom. Nekem egy mozi nem jelent randit” – mondta a színész.

9 ok, amiért a ma 41 éves Leonardo DiCapriot ünnepeljük

Persze azért meg kell jegyeznünk, hogy Leonardo DiCaprio a filmekben háromszor meghalt már nőért, a hétköznapokon nem egy romantikus figura, és a saját tündérmeséjét éli. Ebben a hétköznapi lányok a Victoria’s Secret modelljei, akik szakasztott másai egymásnak, de a színész azt állítja, hogy egy jó humorú, laza, átlagos lánynak komoly esélye van nála.

7. Mert jó, hogy nem a külsőségekre ad

Leonardo DiCaprio a petyhüdt sztárok táborát erősíti, úgy nevezett apukateste van, vagyis látszik rajta, hogy szeret enni, inni, de azért néhanapján mozog is. Előfordul, hogy Leonardo DiCaprióra alig ismerünk rá, de ez így van jól.

8. Mert izgalmas vele minden sziget

Volt már a Parton és volt a Viharszigeten, és az biztos, hogy mellette nem lehet unatkozni.

9 ok, amiért a ma 41 éves Leonardo DiCapriot ünnepeljük
9 ok, amiért a ma 41 éves Leonardo DiCapriot ünnepeljük

9. Mert megszállott természetvédő

És nemcsak a szája jár, hanem komoly adományokkal is támogatja az esőerdők megmentését, a környezetszennyezés ellen fel szokott szólalni, de ezt a sort hosszasan folytathatnánk. A saját Instagram-oldalán is ebben a témában posztol a legtöbbet.

7 ok, amiért a ma 41 éves Leonardo DiCapriot ünnepeljük
7 ok, amiért a ma 41 éves Leonardo DiCapriot ünnepeljük

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top