Sztárok

Édesanyja és testvére rákbetegségéről vallott Király Viktor

Király Viktor alig volt 16 éves, amikor kiderült, hogy az édesanyja rákos, később a testvérének is meg kellett küzdenie a gyilkos kórral.

A Voice első élő show-jában taroló Király Viktor 16 éves korában szembesült azzal, hogy édesanyja rákos, és azzal is, hogy az asszony a szülőhazájában, Magyarországon akar megküzdeni a betegséggel, ezért elköltöznek Amerikából.

“Sokat  érzékeltem belőle, hiszen ez egy mindennapi harc volt. Nem is szeretek túl sokat gondolni erre, mert nagyok nehéz volt, főleg neki. De mindvégig hitt, és mi is hittünk abban, hogy meg fog gyógyulni. Szerintem emiatt is győzte le a betegséget” – mesélte a Blikknek az énekes, akinek pár évvel később a testvére Ben is megküzdött a rákkal. “Amikor kiderült, hogy az ikertesóm, Ben beteg lett, már idősebb voltam, talán éppen azért, mert akkor már tudtam, miről szól ez az egész, még jobban szíven ütött a hír. Rögtön kiutaztam hozzá Amszterdamba, hogy ott legyek mellette. Szerencsére neki is hasonlóan pozitív felfogása volt, így láss csodát, megint ez segített” – mondta el Király Viktor, aki néha kicsit aggódik, hogy ő is érintett lehet a betegségben. “Kicsit paranoiás vagyok, de ezt azzal győzöm le, hogy szűrésre járok. Emellett egészségesen élek, sok vitamint eszem, és rendszeresen edzek. Emellett pedig én is pozitívan állok az életemhez, és minden problémához, ami szembejön” – mesélte Király Viktor.

Édesanyja és testvére rákbetegségéről vallott Király Viktor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top