Sztárok

Gáspár Laci Berki Krisztiánra edzi magát

Gáspár Laci az elmúlt hetekben nem csak a Sztárban sztár színpadán ment át hatalmas változásokon. Az edzőteremben is rátett két lapáttal a meglepetésünkre!

Minden héten hatalmasat alakít a Sztárban sztár színpadán, óriási átalakulóművész lett, bár Gáspár Laci vasárnap majdnem kiájult a paróka alól, tökéletesen hozza a megformálandó énekeseket. Talán éppen ezért, hogy minél jobb és jobb legyen, ráadásul önmagának is újra megfeleljen, az elmúlt hónapokban Gáspár Laci elhatározta, hogy fogyókúrába kezd, de néhány hete megálltak a kilók. Ezért úgy döntött, keményebb edzésbe kezd. 

“Már 11 kiló lement, de még hátravan körülbelül öt. Nem csinálok semmilyen csodamódszert, ezekben már nem hiszek. 2006–2007-ben voltam olyan súlyú, amilyen újra lenni szeretnék, és azt meg is tartanám, ha sikerül. Az első kilók mindig hamar leolvadnak rólam, de sajnos most már két hete megállt, így azt hiszem, növelnem kell az edzéseim számát. Lehet, hogy pluszkilókat kell feltennem a súlyzóra, vagy többször kell lejárnom hetente” – mondta az NLCafénak Gáspár Laci

Úgy tűnik, ezt az ígéretét a ma már fantasztikusan táncoló Gáspár Laci be is váltotta, mert a közösségi oldalára feltöltött képek alapján hamarosan olyan izmos karja lesz, mint Berki Krisztiánnak! 

Van értelme minden nap edzeni? ☺️????????

Gáspár Laci (@gasparlaci) által közzétett fénykép,

Talán valami kezd látszani! ☺️????????????

Szerző: Gáspár Laci2015. november 10.

Berki Krisztián egyébként a közösségi oldalán sem titkolja, hogy Gáspár Laci az egyik nagy favoritja, vasárnap mindenkit szavazásra buzdított.

Okosok kiszámolták, hogy már heti 75 perc intenzív séta közel két évvel növeli az élettartamot. Lazán hátradőlök és ÖRÖK…

Szerző: Krisztian Berki #aberki2015. november 8.

Gáspár Laci azt is elárulta, hogy manapság új hobbijának, a főzésnek hódol. Így is könnyebb leadni a pluszkilókat, hiszen eleve nem eszik olyat, ami túlzottan hizlalna. 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top