Sztárok

Összehozta ezt a házasságot Berki Krisztián

Elmúltak azok az idők, amikor még nehéz volt elképzelni, hogy Berki Krisztián is tud romantikus és gyengéd lenni. Most megint bizonyított.

Nemrégiben Hódi Pamela mesélt Berki Krisztián gyengéd oldaláról, ami persze egyáltalán nem meglepő azoknak, akik látták már a kislányával.

Most pedig az is kiderült, hogy Berki Krisztián igazi párkapcsolati szakértő is, ha lehet ilyet mondani, amire most itt a bizonyíték is: sikerült tető alá hoznia egy házasságot. Ha hinni lehet a történetnek, amit olyan berkisen kommentált.

“Nekem köszönhetően ma pont 4 éve van együtt a Fitos házaspár 🙂 gratulálok magamnak, hogy ezt a kapcsolatot is nemcsak összehoztam de együtt is tartottam :)” – írta Berki Krisztián az Instagram-oldalára feltöltött képhez, amelyen a barátaikkal együtt vannak Hódi Pameláék.

Hódi Pamela és Berki Krisztián elmaradt esküvője óta sokan várják, hogy egyszer majd oltár elé áll a pár. Bárhogyan is alakul, az biztos, hogy most boldogok így, ahogy vannak.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top