Sztárok

Gesztesi Károly máris beleunt az alkotói szabadságba

Gesztesi Károly két hete közleményben tudatta mindenkivel, hogy féléves alkotói szabadságra vonul, ehhez képest máris színpadra lépett – írja a Blikk.

Eddig bírta Gesztesi Károly, aki kéthetes alkotói szabadság után máris színpadra állt – írja a Blikk. “Nagy rajongója vagyok Gesztesi Károlynak, már hetek óta megvolt a jegyem az előadásra, elsősorban miatta akartam megnézni. Szomorú is voltam, amikor azt olvastam, hogy fél évig nem lép fel sehol. Ennek ellenére, ha már megvettem a jegyet, elmentem a darabra, és bevallom, majdnem elsírtam magam, amikor megláttam! Nagyon jól nézett ki, annyira örültem, hogy láttam!”  – mondta egy néző. A darab producere, Horváth Csaba pedig így reagált: “Én úgy tudom, hogy a pihenés ellenére végig arról volt szó, hogy a Ma estére szabad a kecó című darab előadásait megcsinálja, ebben a darabban Karcsi végig ott van velünk. Egyébként nagyon jót tesz neki ez az aktív pihenés, látszik rajta, hogy jó állapotban van, jó vele dolgozni” – mondta Horváth Csaba.

Gesztesi Károly máris beleunt az alkotói szabadságba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top