Sztárok

89 évesen is lovagol II. Erzsébet

A britek örökifjú királynője előtt naponta lehetne kalapot emelni, olyan fitt és egészséges. II. Erzsébet, ha ideje engedi, rengeteget foglakozik kutyáival és többször kilovagol.

A napokban kapták lencsevégre II. Erzsébet brit királynőt, amint egyik kedvenc lován a hajnali órákban kilovagolt. II. Erzsébet már egészen fiatal kora óta remekül lovagol, a reggeli kiruccanás alkalmával pedig kobakot sem viselt, egyes források szerint nem is szokott védőfelszerelést hordani, mert zavarja a kobak. Ráadásul így a frizurája sem megy tönkre.

British Monarchist LeagueAt 89 Her Majesty still enjoys her passion: riding. The Queen was photographed this morning riding one of her favourites.

Szerző: British Monarchist League2015. november 2.

II. Erzsébet szemmel láthatóan remekül érezte magát a cumbriai fell póni nyergében, ami egy angol fajta, és különösen kedves a királynő számára. György herceg örökifjú dédije harmadmagával lovagolt ki a napokban többször is, és egészen a Temze folyóig tartott az útjuk.

89 évesen is lovagol II. Erzsébet

Queen relaxes after hectic visit of Chinese premier with serene ride around Windsor CastleTHE Queen rolled back the…

Szerző: British Monarchist League2015. november 1.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top