Sztárok

Dundika megszenvedi második terhességét

Dundika, mint mondja, borzasztóan megszenvedte második terhessége első trimeszterét.

Dundika és párja, Majka második kisfiukat várják, április végére, május elejére tarthatják majd kezükben a csöppséget.

“Az első trimeszter idején ennél a terhességemnél minden bajom volt, amit az orvosok és a tudomány jósolni szoktak. Minden, ami nem kellemes” – mondta az NLCafénak Dundika, aki biztosított arról is, hogy köszöni szépen, már rendben van, látja ennek az időszaknak a végét.

Dundika megszenvedi második terhességét

“Most kezdem azt érezni, hogy jobban vagyok, de még nem teljesen. Úgy érzem néhány hét múlva tényleg felhőtlen lesz a terhesség, aztán a vége felé megint jön a neheze, de nem baj, nagyon várjuk már a kicsit.”

Dundikával a legújabb mesefilm, a Kis herceg premier előtti vetítésén találkoztunk, ahova kisfiát, Mariánt is elhozta, és mesélt arról, hogy a kicsi mennyire várja az öccsét.

“Próbáltam őt felkészíteni erre az egészre és meglepődtem, ahogy fogadta. Borzasztóan empatikus kisfiú, ez abból látszik, hogy rögtön az elején, nekem szólnom nem kellett, ő már fogta a hasamat, simogatta és beszélt hozzá. Azt szokta mondani, hogy a tesó még nem tudja, hogy mi itt vagyunk kint, ő még nem érti, neki még gondolkodnia kell, ezért marad még bent” 

Mariánról mindig is tudtuk, hogy a cukiságfaktor egyik csúcsát döntögeti, de a fenti gondolat mindent vitt, így hivatalosan is Dundika kisfiának ítéljük a nap legédesebb mondatát!

Dundika megszenvedi második terhességét

 

Dundika megszenvedi második terhességét

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top