Sztárok

Titokban újra megnősült Lovasi András

A Kispál és a Borz egykori frontembere újra megnősült. Lovasi András elvette nála 18 évvel fiatalabb kedvesét, Földes Esztert.

Lovasi András és Földes Eszter már évek óta alkot egy párt, mint azt korábban elmondták, nagyon boldogok együtt, szikrázik közöttük a levegő, ráadásul tavasszal el is jegyezték egymást. Éppen ezért nem érhet senkit sem váratlanul, hogy néhány hónapja a boldogító igent is kimondták – tudta meg az NLCafé. Lovasi András ezt egy interjúban korábban előre is bocsátotta.

“Idén egyébként megnősülök újra. (…) Nekem nem lesz polgári esküvőm. Olyanom már volt. Csak egyházi” – mondta az egyik internetes portálnak korábban.

Lovasi András újra megnősült

Lovasi András azt is elmesélte, hogy párjával, Földes Eszterrel nem katolikus esküvőt terveztek, és a polgári szertartásra nem is tartanak igényt.

“Volt már ugye egy polgári esküvőm, ami miatt egy hosszú egyházjogi procedúrára és némi pénzre lenne szükség. Átúsztunk tehát a reformátusokhoz” – mondta akkor Lovasi András.

Az NLCafé úgy tudja, hogy az interjú után pár héttel, augusztusban Lovasi András és Földes Eszter valóban kimondta a boldogító igent. Ezt egy közeli ismerősük is megerősítette lapunknak.

“Augusztusban, szűk családi körben házasodtak össze Győrben. Ott találtak egy nagyon kedves református papot, akit András nagyon megkedvelt, ő adta össze őket.”

Lovasi András újra megnősült

Természetesen megkerestük Lovasi Andrást és Földes Esztert is, akik nem tagadták a házasság tényét, csupán egy rövid nyilatkozatban válaszoltak.

“A magánéletünk magánügy.”

Lovasi András újra megnősült

Földes Eszter egyébként korábban már mesélt Lovasi Andrással való kapcsolatáról, de mindig szűkszavúan nyilatkozott, mondván a magánéletüket valóban szeretnék kettesben, befele megélni.

“Az Életművész forgatásán ismerkedtünk meg Andrással, amikor ő volt a meghívott vendég, de csak kicsit később estünk szerelembe. Első látásra nem is igazán jött a szimpátia, mégis ott maradtunk egymás fejében. Pár hónap múlva véletlenül újra összefutottunk, és akkor megtörtént a villámcsapás! Aztán már ment minden a maga útján” – mondta a Kiskegyednek.

Földes Eszter az RTL Klub csatornáján november 19-én induló Válótársak című filmsorozatban is szerepet kapott, ahol karakterének élete jelen pillanatban épp szöges ellentéte a való életben megélt boldogságával.

Földes Eszter (balra) a Válótársak szereplőivel
Földes Eszter (balra) a Válótársak szereplőivel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top