Sztárok

Árpa Attila lemondott a második gyerekről

A botrányosnak beharangozott műsorból azért jó néhány részlet kiderült Árpa Attiláról, mielőtt faképnél hagyta Friderikusz Sándort.

Többek között szóba került Árpa Attila kislánya is, akiért odavan a filmes, és Friderikusz Sándornak is kézenfekvő volt, hogy rákérdezzen, lesz-e második gyerek is. 

“Szeretnék, de jelenleg semmilyen formában nem férne bele az életünkbe” – mondta Árpa Attila Friderikusznak, aki ezt meglepetten fogadta, és érdekelte, hogyan kell ezt érteni.

Árpa Attila lemondott a második gyerekről

“Szabina éppen a vállalkozását viszi, a fehérjediétás cégét, én meg forgatok. Sajnos, racionális döntést kellett hozni, és ez nem fér bele” – válaszolta Árpa Attila, aki beismerte, amit Friderikusz Sándor is sugallt, hogy így talán örökre le kell mondania a második gyerekről, hiszen kifutnak az időből.

Ezt a videóra kattintva meg is nézheted:

De nemcsak ezzel talált Árpa Attila elevenébe Friderikusz Sándor. A műsorvezető nem félt rákérdezni, hogy mennyire boldog is valójában az ideiglenes lakótársa.

“Erre most vagy válaszolok, és akkor valami hülye bulvár rögtön felkapja holnap, vagy nem, vagy hazudok neked, hogy minden rendben, tök oké. De ez nem így működik, ahogy mondtad, ez egy hullámvasút, van amikor igen, van amikor nem. Ha most azt kérdeznéd, életünk végéig együtt leszünk-e, nem tudnék rá válaszolni. Lehet, hogy holnap válunk el, lehet, hogy tíz év múlva és lehet, hogy soha.”

A beszélgetésnek ezt a részét itt nézheted meg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top