Sztárok

Gyertek át szombat este: Ábel Anitát lopással vádolják

A Gyertek át szombat este című szórakoztató game show mindig megmozgatja a rekeszizmokat. Megint Sebestyén Balázs sziporkázik. Lopással vádolja Ábel Anitát.

Mint minden alkalommal, amikor a képernyőn látjuk Ábel Anitát, tudjuk, hogy remekül fog kinézni, most sem lepődtünk meg. Hol extra csinos, hol extra dögös Ábel Anita, a lényeg, hogy mindig tátva marad a szánk. A Gyertek át szombat este mai adásába is elképesztő szexin érkezett. Dögös dekoltázsáról a játék férfi sztárjai is csak Sebestyén Balázs poénjai miatt vették le a szemüket.  

“Azt tudjátok, hogy amikor Anita legutóbb egy japán étteremben volt vacsorázni, akkor ellopott egy kimonót? Döbbenet, az ember eszik, kikérte a számlát, leakasztotta és gyorsan, huss… Elképesztő!” – viccelt Sebestyén Balázs.

Gyertek át szombat este: Ábel Anitát lopással vádolják

Ábel Anita nem vette magára a poént, nagyot nevetett az egészen. Később azonban Sebestyén Balázs megint nem tudta magát türtőztetni, az egyik feladatnál ismét beszólt Ábel Anitának, aki épp Vadon Janival mérte össze a tudását, de persze a színésznő nem hagyta magát, Balázs férfiasságát vette célkeresztbe.

Gyertek át szombat este: Ábel Anitát lopással vádolják

Ezt a párbeszédet inkább jobb idézni, mint magyarázni, íme:

Balázs Janinak: Menő a kimonó, nem?

Anita: Most mi bajod van velem, de tényleg? Én nem mondtam semmit erre a bordó csodára, ami rajtad van…

Balázs: Mert nem is tudsz…

Anita: Zacsiban egy picit szűk, de nem baj…

Balázs: Egyébként igen, az összes gatya kicsit szűk, de nem a zacsim miatt…

Anita: Ebben a korban ez a fránya gravitáció megvicceli az embert 

Ábel Anita remekül visszavág, minden egyes alkalommal, és ugyanígy szoktuk magunkat szanaszét röhögni. #köszönjük

Gyertek át szombat este: Ábel Anitát lopással vádolják

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top