Sztárok

Így tér vissza Rékasi Károly a Barátok köztbe

A népszerű színész azt mondta, akkor kezdi meg munkát, amikor azt az orvosai engedélyezik. Ez pedig a mai napon meg is történt.

A nyáron súlyos balesetet szenvedett Rékasi Károly egészen eddig nem dolgozhatott. Orvosai rengeteg pihenésre ítélték, amit Rékasi Károly be is tartott, hogy minél hamarabb térhessen vissza a színpadra és a képernyőre.

A Barátok közt közösségi oldalán egy közleményben jelentették be a nagy hírt, hogy Rékasi Károly eldobta a mankót, és helyette seprűnyélre váltja, mert rögtön egy börtönjelenettel kezd.

“Az orvosaim megállapították, hogy a rehabilitáció során javult annyit az állapotom, hogy fokozatosan megkezdhetem a munkát – kezdte a színész. – Ez jelenleg heti egy forgatási napot jelent a stúdióban. Abban az esetben, ha következő kontroll eredménye megengedi, akkor növelhetjük kettőre a forgatási napok számát, és így tovább. Remélhetőleg a forgatások december elején kiegészülnek a József Attila Színház próbáival. Természetesen ez mind csak abban az esetben, ha az egészségi állapotom engedi, de természetesen azon leszek, hogy tudjam tartani ezt az ütemtervet.”

A színész arról is beszélt, hogy mennyire lesznek a jelenetek az állapotára szabva a forgatások során. “Teljes az egyetértés a produkcióval abban, hogy Bartha Zsolt pont annyira képes, mint Rékasi Károly, így nyilván most még nem fog a karakterem kerítéseken átugrálni, de biztos vagyok benne, hogy azért tesz majd olyat a jó Bartha Zsolt, amit a nézők nem gondoltak volna róla” – mondta titokzatosan a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top