Sztárok

Az 50 éves Liz Hurley toples olvasgat

Elképesztően jó formában van Liz Hurley, aki szereti is megmutatni az alakját. Legutóbb most a nyaralásról posztolt egy pikáns képet.

“Nem teljes a vakáció Jackie Collins nélkül. Nyugodjék békében. Egy csodálatos hölgy volt, aki felvidított, és szórakoztatott újra meg újra” – írta Liz Hurley ahhoz a toples fotóhoz, ami mellett nem lehetett elmenni szó nélkül. Pedig a színésznőről készültek már igazán mutatós képek, de azért ezt érdemes megnézni.

No vacation complete without a Jackie Collins. RIP. A wonderful lady who cheered me up and entertained me again and again xxx @jackiejcollins

Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) által közzétett fénykép,

Ha valaki nem tudja, hogy Liz Hurley már 50 éves, akkor ebből a képből biztosan nem mondja meg. Kapott is ajánlatot bőven a rajongóitól, a legtöbb férfi felajánlotta, hogy bárhova utána utazik, és szívesen bekenegeti Liz Hurleyt.

A nyaralásról készült képek közül a toples Liz Hurley mindent vitt, de a többi poszt is nagy népszerűségnek örvend.

???????????????? #elizabethhurleybeach

Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) által közzétett fénykép,

“Sokat teszek az alakomért, odafigyelek arra, mit eszem, de az biztos, hogy remek génjeim is vannak” – mondta büszkén Liz Hurley, akit egyáltalán nem érdekel a kora. “Nyugodtan felvehetek bikinit, jól érzem magam a bőrömben, és nem utolsó sorban elégedett vagyok az életemmel.”

Mellow in yellow #elizabethhurleybeach ????????????

Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) által közzétett fénykép,

Liz Hurley szerelmi élete ugyan nem mondható idillinek, de ez őt nem is zavarja. Legfontosabb számára a fia, Damian, akivel jobb nem is lehetne a kapcsolata.

With my baby ????#elizabethhurleybeach

Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top