Sztárok

Havas Henrik: gyomorvérzésem volt, majdnem elpatkoltam

Havas Henrik a Best magazinnak mesélt arról, hogy két hónappal ezelőtt életveszélyes állapotba került, majdnem meghalt.

Havas Henrikről manapság azt írják a kommentelők, hogy nem olyan, mint a megszokott, mintha túl lágyszívű és visszafogott lenne a Sztárban sztár zsűritagjaként is. Ennek okáról Havas Henrik a Best magazinnak mesélt. Mint mondja, ő nem a tipikus “bulvár arc”, róla nem írja meg a sajtó, hogy ki a szerelme, és mikor kerül kórházba, ez persze őt egyáltalán nem zavarja, sőt örül neki, hiszen néhány hónappal ezelőtt életveszélyes állapotban vitték kórházba, és ez is csak most derült ki.

“Két hónappal ezelőtt az éjszaka kellős közepén mentő vitt kórházba gyomorvérzéssel. Akkor majdnem elpatkoltam. (…) Augusztusban történt, sokat dolgoztam, stresszes voltam, nyár volt, meleg, nem jártam masszőrhöz, nem jártam tornázni, teniszezni, szedtem a fájdalomcsillapítókat…”

Havas Henrik: gyomorvérzésem volt, majdnem elpatkoltam

Havas Henrik a hátára szedett állítása szerint rettentően erős fájdalomcsillapítókat, a patikában nem szóltak, hogy ezek mellé gyomorvédő is kellene, ezért súlyos mellékhatás lépett fel.

“Egyszer csak, hajnali kettőkor arra ébredtem, hogy dől belőlem a vér. Kimarta a gyógyszer a gyomromat.”

Havas Henrik: gyomorvérzésem volt, majdnem elpatkoltam

Havas Henrik azonban nem ijedt meg, inkább szólt feleségének, hogy baj van, és azonnal mentő kell.

“Feltakarítottam magam után, kicseréltem a pizsamámat, szóltam Havasnénak, hívjon mentőt, mert kell. Szerencsére nem kellett operálni, összekapcsolták az eret, ami szétnyílt, másnap jobban lettem, de megfigyelésre öt napig bent tartottak.”

Havas Henrik: gyomorvérzésem volt, majdnem elpatkoltam

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top