Sztárok

Szulák Andrea exe Pikali Gerda barátnőjét szereti

A férfi a Story magazin szerint nem habozott túl sokat az újabb szerelemmel, máris Prágában romantikázott a kedvessel.

Szulák Andrea és kislányának édesapja, Gábor néhány hete szakított, a férfi máris belevetette magát az új kalandokba – írja a Story magazin.

A hetilap szerint ugyanis a férfi Pikali Gerda legjobb barátnőjét szemelte ki, aki nem más, mint Agócs Judit. Az újdonsült szerelmesek pedig, ahogy azt a Story írja, már romantikus úton is részt vettek, a szerelmesek egyik nagyvárosában, Prágában voltak. A dolog iróniája, hogy Gábor és Agócs Judit minden bizonnyal Szulák Andreán keresztül ismerkedett meg, hiszen a két színésznő jól ismeri egymást, a Győri Nemzeti Színházban játszottak, bár a lap szerint csupán jó viszonyt ápoltak, barátnők sosem voltak.

Szulák Andrea exe Pikali Gerda barátnőjét szereti

“Nagyon szeretem a hivatásomat, de soha nem rendelném fölé annak, hogy családom legyen. Hogy eddig még nincs, az nem rajtam múlott. Nem tudom, jó anya lennék-e de szeretném már azt a szerepet is eljátszani, az élet majd biztos megoldja” – idézte a Story magazin Agócs Judit évekkel ezelőtti vágyát, ami most akár valóra is válhat Szulák Andrea exe mellett.

Szulák Andrea a lap szerint rengeteg rajongói és szerelmes levelet is kap, talán ez tartja benne a lelket, és az, hogy kislányának, Rozinának megteremtse a megszokott lelki nyugalmat. 

Szulák Andrea exe Pikali Gerda barátnőjét szereti

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top