Sztárok

Névváltoztatásra kényszerült a Spoon

A Spoon 48 órás határidőt kapott a névváltoztatásra. Kénytelenek voltak komolyan venni a dolgot.

Az intézkedésre névegyezés miatt volt szükség. A YouTube közvetítésében a texasi Spoon banda menedzsmentje egy hivatalos kérelmet nyújtott be, amelyben arra kötelezték Grósz Marciékat, hogy változtassák meg a nevüket, különben minden hozzájuk fűződő tartalmat törölnek.

“Először nem is vettük komolyan a felszólítást, de a hivatalos levél ráébresztett minket, hogy gyorsan kell cselekednünk, így egy hirtelen ötlettől vezérelve Spoon 21-re változtattuk a nevünket” – nyilatkozta a Blikknek Marci, a banda énekese.

Egyébként korábban a magyar csapat is felfigyelt az egyezésre, sőt furcsa helyzetekbe is kerültek miatta. “Már korábban is szült vicces helyzeteket a névazonosság: egy rajongónk valószínűleg a szüleitől kapott tortát, amelyen helyettünk az amerikai csapat képe volt rajta. De egyszer egy pécsi fellépésünk szórólapján is a névrokon banda fotója szerepelt helyettünk” – mesélték.

A névváltozás új kezdetet is jelent a banda számára. “Egy új irányba szeretnénk indulni, amelyben a saját daloké lesz a főszerep, némileg új branddel. A közeljövőben több számunk és videoklipünk is várható. Izgalmas időszak lesz ez a csapat életében!” – mondta el a Spoon 21 frontembere.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top