Sztárok

Újabb részletek Csobot Adél terhességéről

Csobot Adél és Istenes Bence tegnap jelentették be, hogy babát várnak. A Blikk megtudott még néhány részletet az örömteli eseménnyel kapcsolatban.

Ahogy az NLCafé is beszámolt róla, Csobot Adél és Istenes Bence szerdán az interneten keresztül élőben jelentették be, hogy babát várnak, később pedig lement egy-egy interjú is Csobot Adéllal az Aktívban, Istenes Bencével pedig a Fókuszban.

Az örömhírt eredetileg még nem akarták nyilvánosságra hozni, mert Csobot Adél még csak két és fél hónapos terhes, de kiszivárgott, pedig az énekesnő ügyesen őrizte a titkot. “Semmit nem lehetett észrevenni rajta, ha voltak is rosszullétei, ami ugye általában minden, babát váró nőnél előfordul, főleg a terhessége elején, nagyon jól viselte a helyzetet. Egyszerűen csak annyit venni észre rajta, hogy szinte folyamatosan mosolyog, a tőle megszokottól is jobban” – árulta el a Blikknek a TV2 egyik munkatársa. A lap úgy tudja, hogy a baba érkezése májusra várható.

Újabb részletek Csobot Adél terhességéről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top