Sztárok

Botrány Szorcsik H. Viki neve körül

Szorcsik Viki színésznő egyre nehezebben tűri, hogy folyton kínos helyzetbe kerül névrokona és egykori kolléganője Szorcsik H. Viki miatt. Már azt fontolgatja, hogy perre viszi a dolgot.

A névegyezés miatt a kezdetektől összekeverték Szorcsik Vikit és Szorcsik H. Vikit. Mióta pedig Szorcsik H. Viki állandóan botrányba keveredik, Szorcsik Viki kínosabbnál kínosabb helyzetekbe kerül. Még az ismerősei is összefüggésbe hozzák a nevét az anorexiával, gyermekelhelyezési botránnyal és az áramlopási üggyel. “Leginkább az zavar, hogy engem a kezdetektől vele azonosítanak. Nem lenne ezzel semmi bajom, ha pozitív híreket olvashatnánk róla. Az sem zavarna, hogy úgy éli az életét, ahogy, de számos róla szóló cikk mellett az én képem szerepel és még a szűk környezetem is hajlamos elhinni, hogy a róla szóló pletykák hozzám kötődnek. Rengeteg kár és kellemetlenség ért miatta, komolyan fontolgatom, hogy jogi útra terelem a dolgot” – mondta Szorcsik Viki a Borsnak.

Külön érdekesség, hogy mindketten a Jóban Rosszban című sorozatban váltak ismertté, ahol Szorcsik Viki tűnt fel hamarabb. “A H betű lett a megkülönböztetés jelzés, de sokan azt meg sem hallják, ki sem ejtik, le sem írják…” – mondta a színésznő.

Szorcsik Viki
Szorcsik Viki
Szorcsik H. Viki
Szorcsik H. Viki

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top