Sztárok

György herceg dinók között cukiskodott

Katalin hercegné és kisfia, György herceg éppen olyan múzeumlátogatók voltak, mint bármelyik civil, azt leszámítva, hogy mindenki őket nézte...

Amikor György hercegről hosszú hetek elteltével új fotó készül, elolvadunk tőle, mert annyira elképesztően cuki. Ráadásul napról napra alakulnak a vonásai. Jelentjük: György herceg igazi szívtipró lesz, mert már most épp olyan daliás, mint egy mesebeli herceg, éppen csak egy fehér póni hiányzik alóla.

Katalin hercegné és György herceg egy kiállítást néztek meg, ahol dinoszauruszcsontokat és -maketteket állítanak ki. A TMZ szerint Katalin hercegnő igyekszik úgy nevelni a kis herceget és majd minden bizonnyal Charlotte hercegnőt is, ahogy a néhai Diana, György herceg nagymamája tette saját fiaival. Megismerteti velük a civil élet minden szépségét, mint például a múzeumlátogatást. Charlotte hercegnő most nem tartott édesanyjával és testvérével, de reméljük, hogy hamarosan róla is lesznek cuki fotók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top