Sztárok

Lagzi Lajcsi újra láthatja a gyerekeit

Az egész családot sokkolta a hír, hogy Lagzi Lajcsi a karácsonyt is a rácsok mögött tölti, egy dolog tartja bennük a lelket, hogy a gyerekek végre újra találkozhatnak az apjukkal – írja a Bors.

Lagzi Lajcsit megviseli, hogy további 90 napot biztosan börtönben kell töltenie “Az utóbbi hetekben hét kilót fogyott. De nem panaszkodik, emiatt nincs kétségbeesve. Ami tény viszont, hogy nagyon el van keseredve, és nemcsak őt, a szerelmét is megviselik a rossz hírek. Bogi csak a gyerekei kedvéért képes összeszedni magát és tenni a dolgát, lelkileg ő is teljesen kikészül” – mondta el a lapnak egy neve elhallgatását kérő személy. Csak az enyhíti a család fájdalmát, hogy – bár a kapcsolattartást a gyermekeivel is korlátozták – a héten Lagzi Lajcsi lánya, Bogi és fiai, Lajos és Istvánka meglátogathatják apjukat. Ezentúl kéthetente egyszer mehetnek be hozzá a székesfehérvári előzetesbe, igaz, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának munkatársai személyesen felügyelik a találkozásukat tudta meg a Bors.

Lagzi Lajcsiról készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top