Sztárok

Innen van sok pénze Berki Krisztiánnak

Hódi Pamela és Berki Krisztián a nagyközönség számára úgy tűnhet, hogy nagy lábon élnek, de most az is kiderült, miből telik Hódi Pamelának a wellnesshétvégékre.

Kárász Róbert és Czippán Anett kiderítették, hogy Berki Krisztiánnak honnan van annyi pénze, amennyi, és hogyan jut a méregdrága autókra is. A történet persze nem ennyire komoly, de körülbelül ennyire vicces, mert mint az a Mokkában kiderült, Hódi Pamela a spórolás nagymestere.

“Biztosan kevesen gondolják rólam, de én használok kuponokat. Elmentem a barátnőmmel wellnessezni, azt mondta van kupon, húszezer forintért kettő kupon. Vittük a gyerekeket, és kaptunk mindent ennyiért, reggeli, ebéd, vacsora, minden, amit el tudsz képzelni. Én kihasználok ilyeneket”mondta Hódi Pamela Kárász Róbertnek.

Innen van sok pénze Berki Krisztiánnak

Hódi Pamela ugyan bevásárlásnál nem gyűjt pontokat, de még a reklámújságot is töviről hegyére elolvassa.

“Akciós újságokat is nézegetem, és nem megyek el előtte egy héttel megvenni a pulcsit a Natinak, mert úgy vagyok vele, hogy hétvégén ebből le fog jönni 20 százalék, és tudom azt, hogy több mindent meg fogok venni, megspórolok vele egy nadrág árát esetleg.”

Innen van sok pénze Berki Krisztiánnak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top