Sztárok

Szíj Melinda teljesen kivirult a szerelemtől

A magyar Susan Boyle-ként is emlegetett Szíj Melinda, a Megasztár egykori versenyzője végre megtalálta a szerelmet, és úgy tűnik, önmagát is.

A 2010-es Megasztár harmadik helyezettjére gyönyörű hangja mellett leginkább kék kardigánjáról és furcsa, szégyenlős viselkedéséről emlékszünk. A Blikk megtudta, a verseny óta rendbe jött az élete, rátalált a boldogság és a szerelem. Szíj Melinda már négy éve él boldog párkapcsolatban barátjával, Attilával. A férfi a legjobbkor lépett az énekesnő életébe, öt éve elért sikerei előtt és alatt ugyanis komoly magánéleti válságban volt írja a lap.

“Elkezdtem járni a koncertjeire. Először a hangját, aztán a személyiségét csodáltam. Nem volt határozott célom, hogy megismerkedjünk. Addig csak a koncerten találkoztunk, de tavaly már az a megtiszteltetés ért, hogy duettezhettem is vele, együtt énekeltük a Piaf-koncertek végén a Rózsaszínű életet”  mesélte a férfi.

Kapcsolatunk kezdetét mi a Rózsaszínház produkcióhoz kötjük, nem véletlenül, mert a Győri Balett táncjátékának bemutatóján már párként vettünk részt  Megismerkedésünk után oda hívtam meg Attilát, azóta együtt vagyunk“– mondta el Szíj Melinda, aki nem hagyta abba az éneklést sem, rendszeresen fellép például egy patinás budapesti étteremben. Az énekesnői karrierje építgetésében is Attila segíti őt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top