Sztárok

Baukó Éva és Alekosz újra együtt

Baukó Éva és Alekosz úgy döntöttek, együtt próbálják sínre tenni az életüket. Mindezt pedig az Édes Élet nézői is nyomon követhetik majd.

Bár mostanában ritkán találkoztak, az Édes Élet kedvéért felelevenítik a barátságukat. Abban reménykednek, hogy egymás problémáin is sikerül majd enyhíteniük, Alekosznak az édesanyja halálát nem sikerült még feldolgoznia, Baukó Éva pedig a szerelmet hiányolja az életéből.

“Sokáig nem tartottuk a kapcsolatot, de azért sokszor eszünkbe jutott a másik. Egymásra bíztuk a lelkünk titkait, és megtaláltuk régi önmagunkat egymás mellett” – mondta el a Borsnak a forgatásról Baukó Éva. Alekosz pedig az is elárulta, barátság ide vagy oda, néha azért meglátja a nőt Évában. “Az élet érdekes ám, sokszor úgy irányítja az embert, hogy nem is tud róla. Éva esetében ez különösen így van: néha mellém sodródik. Igazából nem is tudja, miért, s mellém kerül, amikor szüksége van rám. Megoldandó és áthidalni való dolgok vannak most az életünkben, amit a sors úgy oldott meg, hogy összehozott minket… A mi kapcsolatunk egy hinta, ami előre-hátra kileng, néha előre, akkor meglátom benne a nőt, főleg amikor úgy helyezkedik, különböző pozíciókba. Ha például beszáll a kocsiba és meglátom a combját, vagy lehajol valamiért, és meglátom a fenekét, utána előrebillenek. Aztán amikor szembe néz, visszabillenek a baráti szintre”  mondta Alekosz.

????????????????????????????

Szerző: Eva Bauko2015. október 15.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top