Sztárok

Király Viktor: Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem gondolok Beára

Mi is beszámoltunk már arról, hogy Rihanna segített a felkészülésben Király Viktornak, a The Voice egyik feladata előtt. De hogy Viktor mit szólt akkor, amikor meglátta a világsztárt, arról most beszélt a magyar énekes. És persze beszélt a magánéletéről is...

Király Viktornak Rihanna adott tanácsokat a knock out versenyrész előtt. A Blikknek interjút adott az énekes, aki elmondta, Rihanna jelentős személyiség, és alig bírt megszólalni, amikor meglátta őt a színpadon. “Rihanna dögös, céltudatos, határozott. Tudja, hogy mit akar látni a színpadon. Nagyon érdekes volt találkozni vele. Persze elsőre annyira hihetetlen volt,  hogy nem tudtam megszólalni” – mondta a lapnak Viktor, akit a hírek szerint egy másik zsűritag “ellop” majd Adam Levine-től, így egy új világsztár csapatában folytatja a versenyt.

Viktornak emellett már rengeteg koncertfelkérése is van az Egyesült Államokban, így minden adott, hogy idővel megvalósítsa az álmát: ami egy Grammy-díj megnyerése.

Király Viktor: Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem gondolok Beára

Hogy így mi a helyzet a magánélettel? Nos, Viktor köszöni, jól van, most egyedül. “Egyáltalán nem gondolkodom abban, hogy legyen most valakim. Nagyon szeretem Beát, jóban vagyunk. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem gondolok rá, hiszen mégiscsak öt évet volt az életem része.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top